contact info

A’DAM Events B.V.
Overhoeksplein 3
1031 KS Amsterdam

events@adamtoren.nl
+31(0)20 237 6317

  Openbaar Vervoer
  Neem de trein, tram of metro naar Amsterdam Centraal Station. Volg de borden ‘IJ-Zijde’ naar de veerbootplatforms. Neem de veerboot naar ‘Buiksloterweg’ en geniet van een twee minuten durende cruise naar Noord (de veerboot is 24/7 beschikbaar en gratis). Kijk bij ‘Te voet of per fiets’ voor verdere instructies.

  Te voet of per fiets
  Als je aankomt bij ‘Buiksloterweg’, wandel dan langs de IJ-promenade en je ziet mij recht voor je, ik ben moeilijk te missen! Gebruik de juiste ingang (Overhoeksplein of IJ-promenade).

  Met de auto en parkeren
  Navigeer naar ‘Overhoeksplein 1’ en volg de tijdelijke borden. Mijn Pleasuredome is 24/7 geopend. Tarief: € 1,35 per 20 minuten. € 50,- per dag (alleen kaarten). Reserveer een parkeerplaats via: www.adam-parking.com.

  Touringcars
  Touringcars mogen niet parkeren bij A’DAM, alleen in- en uitstappen. Meer informatie op: www.amsterdam.nl/touringcars.

  A’DAM Events biedt in de iconische A’DAM Toren een aantal stijlvolle ruimtes voor elk soort evenement: van intieme, zakelijke bijeenkomsten tot een fenomenaal feest tot 600 gasten. Daarbij hebben alle ruimtes één ding gemeen: je verrast je gasten met een spectaculair uitzicht over de stad Amsterdam.

  A’DAM Events: jouw professionele event-partner
  Een conferentie, productlancering, workshop, cocktailreceptie, romantische bruiloftfeest of spetterend feest… elk succesvol event begint bij een professionele eventplanner. Een partner die met je meedenkt, die weet in welke ruimte jouw event het beste tot zijn recht komt en die alles tot in de puntjes verzorgt.

  Tot in de details geregeld
  A’DAM Events is al jarenlang gespecialiseerd in events-op-maat. Onze eventplanners werken nauw met je samen om je evenement perfect af te stemmen op jouw wensen. Vanuit hun ervaring kunnen zij je adviseren over de inrichting en styling van de ruimte, de catering, het entertainment en – indien gewenst – de logistiek van jouw evenement.

  Passende ruimtes op onze toplocatie
  Neem hier alvast een kijkje in onze locaties. Elke ruimte is voorzien van de nieuwste technologie en kan worden aangepast aan jouw persoonlijke wensen.

  Wil jij van je event een sky high experience maken?
  Neem dan contact op voor een vrijblijvende afspraak. We geven je graag een rondleiding door onze ruimtes in de A’DAM Toren en vertellen je bij een kop koffie meer over wat wij voor je kunnen betekenen. You’re welcome!

  lookout 04

  A’DAM Toren: van brainstorm tot dansvloer!
  Heb je zin in een verfrissende adempauze tijdens het brainstormen? Of wil je jouw gasten na het evenement trakteren op een onvergetelijke belevenis? De A’DAM Toren heeft een scala aan openbare ruimtes die jouw event of brainstormsessie naar een hoger niveau tillen. Duik in de opwindende wereld van virtual reality in het bruisende A’DAM VR Game Park, laat je hart sneller kloppen terwijl je op grote hoogte schommelt bij de A’DAM LOOKOUT, verwen je smaakpapillen met culinaire hoogstandjes in de trendy restaurants Madam en Moon, of dans tot het ochtendgloren in de sfeervolle Shelter. Ontdek een wereld vol mogelijkheden en maak van jouw event een onvergetelijke ervaring in de A’DAM Toren.

  Ben jij een ervaren kei in het organiseren van evenementen? Of heb je andere kwaliteiten om van elk event een onvergetelijke herinnering te maken? Dan hebben we A’DAM Events misschien wel de perfecte baan voor jou. Bekijk hier onze vacatures en maak van je passie je carrière bij A’DAM Events!

  Kaiwah Chan Kai

  Kai
  senior accountmanager & teamleader

  Daniela Sala Santa Ana

  Daniela
  senior accountmanager

  Derek Hoogenboom

  Derek
  accountmanager

  Louise Stip

  Louise
  accountmanager

  Shaif Ghazi

  Shaif
  accountmanager

  Jamie Geuzebroek

  Jamie
  junior accountmanager